Wij hebben de ISO45001-certificering behaald voor onze productiefaciliteit in Italië, wat onze constante toewijding aan de hoogste normen op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk aantoont.

 

Sinds 2018 beschikt Stonhard over een ISO45001-certificaat voor het installatieproces van de Stonhard vloersystemen in heel Europa. Beide certificaten zorgen voor een unieke positie in de markt voor Stonhard.

Als Chemisch Producent en Installateur dragen wij een substantiële verantwoordelijkheid richting onze medewerkers en stakeholders. Deze taak omvat niet alleen ons productieteam, maar ook de installatieteams die onze eindproducten installeren. Een groter bewustzijn van potentiële gevaren is absoluut noodzakelijk en we zijn bedreven in het implementeren van effectieve maatregelen voor ieders bescherming.

 

ISO45001 geldt als een wereldwijd erkende norm en biedt organisaties een robuust raamwerk voor het creëren, implementeren, onderhouden en verbeteren van hun managementsystemen voor gezondheid en veiligheid op het werk. Dit onderstreept onze toewijding om een ​​veilige werkomgeving te bevorderen en het welzijn van ons personeel tijdens hun dagelijkse werk te vergroten. Deze certificering bevestigt onze proactieve benadering van risicobeperking, bevordering van de veiligheidscultuur en naleving van wettelijke vereisten. Het bevestigt onze toewijding aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van harsvloeroplossingen.

 

Veiligheid is een kernwaarde bij Stonhard en de ISO45001-certificering valideert niet alleen onze activiteiten, maar benadrukt ook onze toewijding aan voortdurende verbetering. Millo Brocchieri, onze Director of Operations van onze fabriek in Italië, uitte zijn trots op de inspanningen van het team en zei: "Onze reis naar de ISO45001-certificering weerspiegelt onze toewijding aan een werkplek waar welzijn voorop staat. We beschouwen deze prestatie als een volgende stap in onze voortdurende verbeterproces. Klanten kunnen nu meer dan ooit vertrouwen op onze superieure harsvloeroplossingen en de naleving van de hoogste veiligheidsnormen.”

 

Lees hier verder voor meer informatie over ISO45001 certificering. 

  • KIES HET JUISTE PRODUCT

  • U kunt ons bereiken op:  

    +31 (0)165 - 585200

    Stonhard Nederland BV

    Zilverenberg 18

    5234 GM 's-Hertogenbosch

    E-mail: info@stonhard.nl

  • News feed pod